Bilskrot Norrtälje

Bilskrot Norrtälje

Vi på sverigebilskrot tar emot, demonterar och skrotar fordon av alla slag. Detta inkluderar både personbilar och skåpbilar. Vi har en större anläggning där vi förvarar tusentals bildelar som du kan hitta via Bildelsbasen.

Din guide till sverigebilskrot
En Bilskrot Norrtälje är ett företag som monterar isär (demonterar) bilar för att sedan sälja delarna till både privatpersoner och företag. Genom att demontera bilarna kan delarna användas på nytt för att reparera bilar som har gått sönder. Detta alternativet är bättre än att skrota hela bilen utan att dra nytta av de delarna som fortfarande fungerar. Genom att återanvända bildelar bidrar dessa företag till en bättre miljö.

Vi på sverigebilskrot
När tiden är inne för att besöka en Bilskrot Norrtälje, kontakta sverigebilskrot som erbjuder dig gratis transportering av det aktuella fordonet. sverigebilskrot tar emot diverse bilmärken för skrotning och genomför även demontering av delar som har möjlighet att återvinnas. Vi strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre för att på bästa sätt kunna möta våra kunders förväntningar. Tillsammans med en erfaren och kunnig personal håller vi en hög standard gällande kvalitet och kundbemötande. Kontakta oss när du ska skrota bilen!

Vi är ditt självklara val när du söker efter en Bilskrot Norrtälje
Vi skrotar tusentals bilar varje år och garanterar dig som kund att din bil kommer att skrotas i enlighet med de lagar och regler som finns. Vi har och har alltid haft ett miljötänk där vi skrotar alla våra bilar på ett miljöriktigt sätt.

När du ska skrota din bil hos oss finns det två tillvägagångsätt, det första är att du kör bilen till oss på sverigebilskrot. Det andra är att vår personal kommer och hämtar bilen helt gratis. Att beställa hämtning gör du via telefon, e-post eller vårt formulär. Efter att du har kontaktat oss brukar det ta 1 – 2 dagar tills vi kan komma och hämta din bil.

Vi på sverigebilskrot är verksamma i Stockholms Län, Södermanlands Län, Uppsala Län, Västmanlands Län, Örebro Län, Östergötlands Län. När du väljer oss att skrota din bil kan du känna dig trygg med att vi vet hur skrotningen går till. Vi gör alltid en korrekt skrotning där vi avregistrerar och skrotar i enlighet med de miljöriktlinjer som finns.

VI ERBJUDER KOSTNADSFRI HÄMTNING AV DITT FORDON NÄR DU LETAR EFTER EN Bilskrot Norrtälje!

VARFÖR SKA DU VÄLJA sverigebilskrot?

Miljösäker sverigebilskrot
Det är viktigt att ta hand om vår miljö och undvika att farliga utsläpp som skadar miljön när man arbetar med demontering samt skrotning av fordon. sverigebilskrot arbetar aktivt för att förbättra miljön genom att återvinna och återanvända så mycket som möjligt för att bespara miljön. Genom att följa riktlinjer och krav för kvalitet samt upprätthållande av god miljö arbetar vi tillsammans för att värna om vår planet. Med ett miljöanpassat arbete hoppas vi kunna skapa en friskare miljö och nöjdare kunder. Läs mer om vår miljöpolicy.

Vi erbjuder gratis upphämtning
Med hjälp av våra transportbilar som rymmer upp till fem bilar kan vi erbjuda dig kostnadsfri upphämtning av ditt fordon. Vårt mål är att göra sverigebilskrot betydligt enklare genom att transportera ditt fordon till oss. Anmäl ditt intresse idag!

Vi utför demontering av fordon
För oss är det viktigt att värna om miljön och arbetar därför med återvinning samt återanvändning av bildelar i så stor utsträckning som möjligt. Vi plockar isär bilen och bevarar de delar som är i tillräckligt gott skick för att återanvändas. Kontakta oss vid intresse!

Vi säljer begagnade bilreservdelar
Vi tillhandahåller försäljning av begagnade bilreservdelar för mycket bra priser. Hos oss får du möjlighet att plocka ihop och köpa de reservdelar du behöver från över 700 olika biltyper. Välkommen att besöka oss!

0
SKROTADE BILAR
0
ÅTERVUNNA RESERVDELAR
0
HÄMTADE BILAR
0 +
ÅRS ERFARENHET

Skrota bilen Stockholm - Boka gratis avhämtning

Rulla till toppen

*” Boka gratis hämtning

Call Now Button